Sebastiaan Kessler

Projectontwikkelaar

Van origine heb ik een technische achtergrond. De inzichten die ik tijdens mijn opleiding HBO Bouwkunde heb opgedaan zijn essentieel voor het ontwikkelen van hoogwaardige, binnenstedelijk vastgoed. Ik ben praktisch ingesteld met het lef om te innoveren en met een drang voor verbetering.

Waarom ik energie krijg van projectontwikkeling is het visionaire aspect van het vak. Het kunnen overzien van het grotere plaatje. Het transformeren van locaties met een gebrek aan allure en aantrekkingskracht tot een kwalitatief hoogwaardige plek waar mensen graag willen zijn. De beperkte ruimte in Nederland dwingt ons bewust om te gaan met de gebouwde omgeving.

Mijn werkstijl is analytisch en doelgericht. Ik vind het leuk om ontwikkelstrategieƫn te bedenken. Er dient rekening gehouden te worden met de financiƫle, politieke en technische haalbaarheid van een project. De interdisciplinaire aanpak maakt het werk divers en uitdagend. Mijn doel hierbij is om mensen en bedrijven te verbinden die samen een mooier eindresultaat kunnen bereiken dan alleen en op een maatschappelijk verantwoorde manier.

De beperkte ruimte in Nederland dwingt ons bewust om te gaan met de gebouwde omgeving.