Local en Trebbe kopen voormalig VARA hoofdkantoor in Hilversum

17 12 18

“Herontwikkeling met respect en aandacht voor de omgeving”

Villawal Herontwikkeling, een samenwerking tussen Local en Trebbe, heeft van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, dat optreedt namens een van haar klanten, het voormalige kantoorpand van VARA aan de Heuvellaan in Hilversum, ca. 7.000 m2, gekocht. Villawal neemt deze bijzondere locatie op de Trompenberg in herontwikkeling.

Phlip Boswinkel, partner bij Local: “Het oude VARA kantoor staat in een prachtige wijk. Wij maken ook dit stuk van de stad leefbaar door een nieuwe bestemming te geven aan het prachtige terrein. De buurt is toe aan een nieuwe bestemming van het terrein, en hopen binnenkort nieuwe gebruikers te verwelkomen!”

Het kantoorpand aan de Heuvellaan staat bekend als het voormalige VARA-kantoor en is gesitueerd in de historische villawijk De Trompenberg. Een prachtige locatie om te wonen en te werken, in het hart van het mediapark en met het centrum van Hilversum op een steenworp afstand. Villawal Herontwikkeling neemt de locatie met vertrouwen in herontwikkeling en vult daarmee de jarenlange leegstand in met respect voor de omliggende omgeving en monumentale details zoals onder andere de monumentale bomen.

Over Villawal Herontwikkeling
Villawal Herontwikkeling is een succesvolle bundeling van kracht, kennis en ervaring van projectontwikkelaar Local en ontwikkelende bouwer Trebbe. Samen realiseerden ze Merwedehof in Nieuwegein; de transformatie van een kantorencomplex naar gewilde appartementen voor de koop en sociale huur. Begin dit jaar startte de duurzame transformatie van een kantoor naar vrije sectorappartementen aan de Koningin Sophiestraat in Den Haag.