BoogieWoogie Den Haag

Nieuw welkom voor de stad Den Haag

Aan het eind van de Victory BoogieWoogie tunnel verschijnt straks een stoer, iconisch en indrukwekkend gebouw: BoogieWoogie. Midden in het dynamische, creatieve en energieke hart van Den Haag. Let’s Boogie!

BoogieWoogie creëert een perfecte balans tussen rust, reuring en ritme

Den Haag krijgt een nieuw stadsentree. Op het kruispunt van de Binckhorstlaan en de Mercuriusweg, aan het eind van de Rotterdamsebaan. In opdracht van VORM Ontwikkeling ontwikkelt Local het iconische BoogieWoogie. Dit ontwerp komt je straks stralend tegemoet en vormt de schakel tussen de Binckhorst en het centrum van de stad.

BoogieWoogie ligt aan de toekomstige Binck Avenue en grenst aan de Mecuriusweg en de Poolstersstraat. Wat ooit het Gasfabriekterrein was, wordt een nieuwe leefomgeving waar de Binkhorst, naast een ruig, stoer en rauw, ook vernieuwend, creatief en modern karakter krijgt. De stedenbouwkundige dynamiek en de centrale ligging van het gebouw geven de Binckhorst nieuwe energie en levendigheid als woon-werk locatie en sluiten aan bij de bredere visie van de Binckhorst.

Dag of nacht, hier bepaal je je eigen ritme, bewegend op de dynamiek van de stad

BoogieWoogie blaast niet alleen de Binckhorst, maar de hele stad, nieuw leven in. Nieuwe energie voor gebruikers, bewoners, bezoekers en passanten om in te werken, wonen, leven, ontmoeten, genieten en ontspannen.

Of het nu ochtend is, middag of avond, er is altijd iets te doen. In bijpassende ruimtes en architectuur die samensmelten met het straatleven. Mensen lopen in en uit. De een om een paar uurtjes te werken. De ander voor een meeting en een kop koffie. En de volgende om te relaxen op zijn dakterras. Zo geeft BoogieWoogie wonen en werken een totaal andere dimensie en ontstaat een perfecte balans tussen rust, reuring en ritme. ‘Dance, boogie wonderland!’

BoogieWoogie brengt als, hoogstedelijk woon-werk gebouw, een ode aan de dynamische stad

Het ontwerp van BoogieWoogie bestaat uit een stapeling van volumes, elk in herkenbare architectuur passend bij het rauwe, industriële karakter van de Binckhorst. Met ruimte voor iedereen die wat reuring zoekt of juist rust. Beleven en ontspannen.

Het integrale ontwerp zorgt voor levendige ontmoetingen. Je loopt erin of eruit wanneer het je uitkomt. De semi-openbare ruimtes en aansluitende Waterfrontpark zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Er is ruimte voor 700 werkplekken, 1000 nieuwe bewoners, diverse drink- en eetgelegenheden, tuinen en terrassen. Van beneden tot het boven gevuld met kwalitatieve ruimtes voor een optimale eyeline-skyline van Den Haag. Van reuring op de stoep tot rust op de daktuinen, met uitzicht over stad en zee. Niet voor niets zorgt dit nieuwe icoon voor een nieuw stadsentree. Enter & Enjoy The Hague!