Maanweg 58 Den Haag

Onze ambitie reikt verder dan morgen of volgend jaar. Samen met Amvest hebben wij een visie uitgewerkt op het gebied rond de Maanweg op de Binckhorst.

Een nieuwe ontmoetingsplaats.

Wetend dat het nog lang kan duren voordat die visie door iedereen wordt gedeeld en omgezet in daden. De sleutel ligt op Maanweg 58, een bescheiden maar in onze ogen cruciaal plot dat wordt omringd door de andere eigenaren.

Op deze plek werken wij met de andere grondeigenaren van de Maanweg aan een gebiedspaspoort. Met dit paspoort ontstaat er eenheid in de ontwikkeling van de gehele strook langs de Maanhaven. Voor de Maanweg 58 zelf werken wij aan een transformatie naar een pocketplein, met een kroeg, voorzieningen enĀ appartementen.

De plek ligt precies aan de toekomstige fietsbrug over Binckhaven. Zo ontstaat een fiets- en wandelroute vanuit Voorburg naar de CabFab en Mamma Kelly, die aansluit op de wandelroute langs de Maanweg en het Broekslootpark. Deze verbinding verdient een plein met terrassen. Een nieuwe ontmoetingsplaats op de logische kruising van wandelaars en fietsers. Een kleine plek maakt zo een grote impact op de stad.